5 főtt tojás
1 lila hagyma
1 kígyóuborka
4 evőkanál majonéz
2 evőkanál friss citromlé
3 evőkanál tejföl
friss petrezselyemzöld
só, bors
A keményre főzött tojásokat feldaraboljuk és egy tálba tesszük. Az uborkát és a hagymát is felszeleteljük, hozzákeverjük. A majonézt, a citromlét, a tejfölt és a fűszereket összekeverjük, a salátára öntjük. Lehűtve fogyasztjuk.
?80 g margarint megolvasztunk, beletesszük a lisztet és fehéredésig keverjük. ?A tejjel és a tejszínnel elkeverjük és besűrítjük, fűszerezzük és hagyjuk kihűlni. ?A maradék marg...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA paradicsomokat és a mozzarella golyókat félbe vágjuk és összekeverjük a többi hozzávalóval. A sós pálcika receptjét felhasználva, kicsi háromszögeket sütöttem hozzá. Ez adja a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűM8NDEN FELSZELVE TÁLRA RENDEZVE
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a lilahagymát felszeljük egy kis tálkába, és rácsavarjuk a fél citrom levét (nem lesz erős hagyma íze, és a savanykás citom is megdobja). A jól megmosott zöldségféléket ap...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű