400-500 g sertéshús ( vagy csirkehús),
200-300 g gomba,
100-150 g sajt,
1 hagyma,
petrezselyemzöld,
só,
őrölt fekete bors.
Hozzávalók a bundához:
2-3 burgonya,
1 tojás,
liszt,
olaj.
A sütőt előmelegítjük. Egy közepes méretű tepsit (23*38 cm) kibélelünk sütőpapírral vagy vékonyan kikenjük margarinnal és megszórjuk liszttel. A darált diót és a sütőport elke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz össze hozzávalót összegyúrjuk és fél órára a hűtőbben pihentetjük
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KönnyűA birsalmákat feldaraboljuk, eltávolítjuk a magházukat, azután kockákra vágjuk, s föltesszük főni annyi vízben, amennyi ellepi. A citrom héjával és levével, csipetnyi sóval, fahéjj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához az alapanyagokat összegyúrjuk és golyókat formálunk belőle A piramis formát kiporcukrozzuk és belenyomjuk a tésztagolyót, közepébe lyukat csinálunk és meggyet nyomunk b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű