1 l tej,
3 cs. vaníliás pudingpor,
10 ek.cukor,
25 dkg margarin,
szögletes vajas keksz,
3-4 dl tejszín,
25 dkg gesztenyemassza,
2 ek. porcukor
Egy 28×36 cm-es tepsibe lerakunk 1 sor kekszet.
A tejben a pudingokat a cukorral megfőzzük. Még melegen belekeverjük a margarint is és ráöntjük a kekszre. Erre újabb sor kekszet rakunk. A tejszínt felverjük a cukorral, majd a gesztenyemasszát óvatosan belekeverjük és a felső kekszrétegre kenjük. Tetejét díszítjük és csak másnap szeleteljük
6 tojásból süss 1 piskótát. 1l sió őszilébe 3 evőkanál porcukrot és 3 csomag vaniliapudingot összefőzöl. Ha kihült 10 dkg margarint keversz hozzá. Ezzel megkened a kisült tésztá...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tészta hozzávalóiból tejföllel rugalmas tésztát gyúrok, majd 4 lapot sütök (tepsi méretűeket), de nem kell színesnek lennie a tésztának! sütési hőfok: 200°C sütési mód: alul-f...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA tojások sárgáját a cukorral, a pudingporral és egy löttyintésnyi tejjel alaposan elkeverjük (előzőleg a sárgájákat a cukorral kissé habosítsuk ki). A maradék tejetfelforraljuk a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyűezeket összefőzzük krémesre.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű