?? Egy kis helyreigazítás:
- A kukorica nem zöldség, hanem gabona;
- A bab, a lencse és a borsó sem zöldség, hanem hüvelyes;
- A gomba sem zöldség, hanem gomba;
- A szója egy természetes hüvelyes (szójabab), nem pedig egy mesterségesen létrehozott kamutáplálék;
- Az avokádó, habár hivatalosan gyümölcs, de táplálkozástanilag elsősorban zsírforrásnak számít, nem szénhidrátforrásnak, mint a többi gyümölcs;
- A gesztenye egy dióféle, de ennek ellenére táplálkozástanilag szénhidrátforrásnak (keményítőforrásnak) számít, nem zsírforrásnak, mint a többi dióféle;
- A földimogyoró hüvelyes, nem magféle, ennek ellenére elsősorban zsírforrásnak számít, nem pedig szénhidrátforrásnak, mint a többi hüvelyes.
Egy lábasban felolvasztjuk a vajat, rádobjuk az egyformára darabolt zöldségeket, és 3 percig finoman pároljuk. Felöntjük a zöldségalaplével, sózzuk, borsozzuk, és alacsony lángon,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű-lazac mindkét oldalának megsütése kevés olivaolajon -spenót megfonnyasztása fokhagymával -szendvics összeállítása
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: NehézA sárgarépát felkarikázzuk és egy felhevített lábasban olajon elkezdjük kicsit pirítani. Egy gerezd fokhagymát apróra vágunk és azt is rászórjuk. Ezután jöhet a fagyasztott zöldbor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű