EGY ABSZOLÚT BRILIÁNS ALAP RECEPT
Hozzávalók
olivaolaj
4 gerezd fokhagyma, hámozott és apróra vágott
1 csokor friss bazsalikom, levelek felvette és szakadt
3 x 400 g jó minőségű konzerv lukullusz paradicsomot
tengeri só
frissen őrölt fekete bors
Tegyünk egy nagy teflon serpenyőben a tűzről, és öntsük 4 nagylelkű fülek olívaolaj. Hozzáadjuk a fokhagymát, rázza a serpenyőben körül egy kicsit, és amikor a fokhagyma kezd szín enyhén, hozzáadjuk a bazsalikomot és a paradicsomot. A hátán egy fakanállal, kása és squash a paradicsom, amennyit csak lehet.
Szezonban a mártást sóval és borssal. Amint jön a felforraljuk, távolítsa el az edényt a tűzről. Szűrjük le a szószt egy durva szitán egy tálba, használja a fakanállal, hogy álljon minden nagyobb bit paradicsom keresztül. Dobja ki a bazsalikom és a fokhagyma, hogy marad a szitán, de győződjön meg róla, kaparja bármelyik tomatoey jóság le hátul a szita a tálba.
Öntsük a szószt vissza a serpenyőbe, forraljuk, majd kapcsolja le a hőt, és 5 percig főzzük, hogy koncentrálni az ízeket. Ez lesz kész, amikor ez a tökéletes összhang terjesztésében a pizza. Tárolja a szósz egy tiszta üvegben a hűtőben - ez lesz tartani egy hét múlva. Szintén nagy befagyasztására tételekben, vagy akár egy jégkocka tálca, így felolvasztani pontosan az az összeg, amire szükség van. De hogy őszinte legyek, annyira gyors, hogy, akkor akár azt is, hogy ez a nap szüksége van rá.
Legelőször a sült húst teszem fel. Húst sózzuk, borsózzuk. Zsírt melegítek hagymát teszek rá, utána a húst..engedjen levet, utána fokhagymát és egy pici vizet. Meggymártás:...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat a túró kivételével, robotgép segítségével turmixold össze. Ha nem elég krémes, adj hozzá kevés olívaolajat.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk, sós vízben megfőzzük. Majd leszűrjük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a fokhagymát, a vajat és a tejfölt és robotgéppel összedolgozzuk. Fűs...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA vizet a fahéjjal és a cukorral 15 percig forraljuk. Ha elérte a kellő sűrűséget, kis lyukú szűrőn keresztül tisztára mosott üveg(ek)be öntjük. Tipp: hűvős helyen a nyírfacukor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű