1 fej vöröshagyma, apróra vágva
1 evőkanál vaj
2 gerezd zúzott fokhagyma
2 teáskanál mustár
só, bors ízlés szerint
2 dl tejszín
2 doboz Bonduelle szeletelt gomba
A hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, fél perc múlva a 2 üves gombát.
Pár percig pirítjuk, majd a mustárral ízesítjük, és felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi.
5-6 perc fedő alatt hagyjuk főni, majd lezárjuk, és botmixerrel pépesítjük.
Sóval, borssal ízesítjük, és felhúzzuk a tejszínnel. Fokhagymás pirítóssal kínáljuk.
A póréhagymát alaposan mossuk meg és karikázzuk fel. A krumplit pucoljuk meg, és vágjuk egyforma nagyságú karikákra vagy kockákra. Egy lábosban olvasszuk fel a vajat, majd adju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát megdinsztelem, hozzáadom a felkockázott leveszöldséget és a gombát, átpirítom. Beleteszem az apróra vágott husokat , felöntöm másfél liter alaplével, sózom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit és a burgonyát hámozás után felkockázzuk és annyi vízben amennyi ellepi puhára főzzük. Ízesítjük sóval, borssal, majd rúdmixer vagy turmixgép segítségével krémesre turm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEste beáztatjuk a lencsét. Másnap felszeleteljük a hozzávalókat. Az apróra vágott szalonnát 2 ek olajon megpirítjuk, beletesszük a felkockázott vöröshagymát. Amikor üvegessé váli...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű