Hozzávalók:
3,5 liter víz
2 póréhagyma
4 db leveskocka
fél kg darált hús
2 gerezd fokhagyma
1 tojás
bors
zsemlemorzsa
4 tömlős sajt
1 üveg konzerv gomba
Elkészítés:
3,5 liter vízbe 2 póréhagymát darabolok bele és 4 db marhahúsleves kockát teszek bele.
Fél kg darált sertéshúsból, 4 db zsemlével fasírtot készítek (2 fokhagyma, 1 tojás bors, piros paprika nem kell bele). Kicsi gombócokat készítek belőle, zsemlemorzsába meghempergetem őket.
Ezeket a leves lében megfőzöm.
A végén 4 db tömlős sajtot és 1 üveg gombát teszek a leves lébe.
A sonkát két darabra vágjuk, és körülbelül 3 liter hideg vízben főni tesszük. Amikor felforrt, a tetejét lehabozzuk. Amikor a sonka megpuhult, kivesszük a levéből, és kockákra vágj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felhevített zsíron üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát. Ezután hozzáadjuk a felkockázott, sózott, borsozott húst, majd fehéredésig pirítjuk. Amikor kifehéredett, megs...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA megmosott húst hideg vízben feltesszük főni. A zöldségeket megmossuk, nagyobb hasábokra vágjuk, a petrezselyemzöldet cérnával csokorba kötjük, és mindent a húshoz ad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát felaprítom, olajon megpirítom. Felkockázom a csirkehúst, hozzáadom és fehéredésig pirítom. Felszeletelem a répákat, a karalábét, a paprikát és a paradicsomot és hozzáado...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű