menu

Családireceptkönyv.hu

Roston sült hal


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 db tonhal,liszt,só,piros paprika,citrom,

Elkészítés:


a halakat be irdalom és kivül belül be sózom,borsozom,paprikás lisztben meg forgatóm,forró olajban pirosra sütőm.

Roston sült hal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bertalan
Sült hekk
Sült hekk

A halat kiolvasztjuk szűrőbe téve,hogy az összes fölösleges viz ki tudjon folyni belőle. Beirdaljuk,alaposan besózzuk és beleforgatjuk a paprikás lisztbe,majd forró olajban kisütjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Harcsapaprikás túrógaluskával
Harcsapaprikás túrógaluskával

A hagymákat, a paradicsomot, a paprikát kevés zsiradékon megfonnyasztjuk, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd 1 dl vízzel felengedjük. Jó sűrű alapot készítünk. A halat k...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Házi Frosta halrudacska
Házi Frosta halrudacska

A halfilét kiolvasztjuk és ujjnyi téglalapokra vágjuk. Ez csak abban az esetben szükséges, ha azt szeretnénk, hogy pont úgy nézzenek ki, mint a bolti halrudacskák. Ha ez nem lényeg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Egészben sült pisztráng, bazsalikomos-narancsos majo
Avatar Jenei Szilvia Kedvelnék
Egészben sült pisztráng, bazsalikomos-narancsos majo

A tojássárgáját egy habverő segítségével összekeverjük a mustárral, és közben hozzácsurgatjuk az olívaolajat. Majonézalapunkat friss bazsalikommal, a narancs levével, valamint sóva...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk