krumpli
vöröshagyma
fokhagyma
paradicsom
húsos paprika
só
bors
olaj
császárszalonna
A hozzávalókat megtisztítom:
A krumplit karikára vágom, sózom borsozom, a hagymát, paradicsomot, paprikát szintén felkarikázom, a császárszalonnát
kockára vágom.
A sütőzacskó aljára teszem a krumplit, rá a többi hozzávalót.
1 evőkanál olajat teszek a zacskóba, majd a zacskót beteszem egy tepsibe.A sütőzacskót megszurkálom a tetején, hogy a gőz ne tudja
kipukkasztani a zacskót. 180°-ra előmelegített sütőbe teszem, kb.45 percet sütöm, majd a zacskóból kiborítva még 15 percig pirítom.
1. A hagymát megpucoljuk és karikázzuk 1 cm vastagra vágjuk, ezeket további rétegekre szedjük 2. Sózzuk, kis időre félretesszük. 3. A tojást a sóval, tejföllel, borssal + 1 k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Preheat the oven to 200°C, fan 180°C, gas 6. Chop any fronds off the fennel bulbs and set aside for garnish. Slice each fennel bulb into six wedges lengthways, leaving the core...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépát megtisztítás után hasábokra, vagy vastagabb karikára vágom, és serpenyőben vajon 5 percig pirítom. Ezután beleöntöm a bort és a narancslevet. Felforralom, majd hozz...
Elkészítési idő: 35 Nehézség: KönnyűA burgonyát kaparjuk, megmossuk, jó sós vízben megfőzzük. A felhevített olajon kicsit megpirítjuk a petrezselymet, majd hozzáadjuk a burgonyát, 2-3 percig rázogatva készre sütjük....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű