3tojás-30dkg zsír-25dkg porcukor-4 evőkanál méz-75 dkg finom-liszt-3 kávéskanál szódabikarbóna-2 kávéskanál fahéj- pici só
A tojást a zsírt, a mézet,porcukrot habosra keverni, majd utánna belekeverni a lisztet, szódabikarbónát, fahéjjat. Utánna 3-4 mm -re nyujtani és a kívánt formára szaggatni. Lassan sütni.
porcukor, tojás fehérjét összekeverni, és azzal habzsákból lehet díszíteni!
1. A vajat a cukorral, vaníliás cukorral, a csipet sóval és a lereszelt citromhéjjal, robotgéppel (habverő résszel) krémesre keverjük. 2. Ezután egyenként adjuk hozzá a tojások...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzitáljunk át 40 dkg réteslisztet, 15 dkg porcukrot és fél tasak sütőport. Válasszunk ketté 4 db tojást. A sárgájákat dolgozzuk 25 dkg vajjal a lisztes keverékhez. A tészta harmadá...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűAlaposan kikeverjük a tojást a cukorral, kakaóval, a sütőporral és a margarinnal majd fokozatosan hozzáadjuk a tejet, a reszelt citromhéjat és a lisztet. Kikent tepsiben megsütjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hájat és a 10 dkg lisztet alaposan elkevertem. A tésztához a többi lisztet,a tojást, a sót, a cukrot, az ecetet, a tejfölt egy nagyobb tálba készítettem. A vizet kis adagokban ö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű