máj
egyharmadrész abáltszalonna
risz
hagyma
só
bors
szegfűbors
reszelt szerecsendio
A májat nyers májat egyharmadrész abált szalonnával ledaráljuk. Fűszereket adunk hozzá izlés szerint.Abalével pépesre dolgozzuk a maszát, feltöltjük. A feltöltött hurkákat forró abalében kb. félóráig egészen csendesen főzzük, amig a hurkát megszúrva,nem jön ki véres lé.Akkor óvatosan hideg vizbe tesszük át, majd deszkára helyezzük szikadni.
A malacfejet 2 részre vágassuk el a hentesnél. A körmökkel együtt öblítsük jól le, és ha meg szükséges, tisztítsuk meg. Tegyük a gyömbért, a fokhagymákat, borsot, petrezselymet (sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kolbászokat egy sütőtálba tesszük, 2 vöröshagymát nagyobb szeletekre vágjuk,ezzel beborítjuk a kolbászt, megszórjuk a zsályával, ráöntjük a bort, és alufóliával lefedve, kb 1 órá...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA zsírszalonnát megkapargatom, így a rajta lévő szennyeződést eltüntetem, majd kockákra vágom /kb 3X3 cm/ Ezt a mennyiséget 2 nagyobb /6 l-es/ lábosba rakom és felteszem a tűzhel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű