3 doboz vagdalt hús
1 db tojás
3-4 ek tejföl
1.5 fej vörös- vagy lilahagyma mustár
ketchup
bors
ételízesítő
kevés szerecsendió sajt a tetejére
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát a hússal összekeverjük. Ezután adjuk hozzá az egész tojást és a tejfölt. Mehet bele a többi összetevő is. Megkavarjuk. A hűtőbe tesszük kb. 1,5 órára. Ezután megkenjük vele a kenyeret és reszelünk rá sajtot. Ez lehet füstölt sajt is, de vegyesen is lehet. ( Sütés kb. 200 fokon )
Elkészítés: A tejszínt és a tejet egy kis lábasba öntöm, hozzáadom a zselatint, a kókuszzsírt, és elkezdem melegíteni. Folyamatos keverés közben felforralom, majd lehúzom a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépés: a hüvelykujjal masszírozzuk a szemöldök belső felébe található csonton levő kis mélyedést. Először 8-szor az óramutató járásával megegyező irányban, majd fordítva. Négy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLangyos tejből, cukorból élesztőből kovászt készítünk, hozzáadjuk a lisztet, sót, olvasztott vajat. Lágyabb tésztát gyúrunk.Amikor megkelt, kinyújtjuk és pohár segítségével korong...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást, tejfölt, édesítőt, citromhéjat összekeverem, hozzáadom az átszitált és sütőporral elkevert lisztet. Összegyúrom, 2 cm-esre kinyújtom és kiszaggatom. Forró olajban sütö...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Nehéz