10 dkg párizsi
2 dkg margarin
2 dkg tejföl
petrezselyem, vöröshagyma, mustár, só
Az összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA túrót a tejföllel elkeverjük, villával összetörjük. A hagymát és a fűszereket hozzáadjuk.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat és a sót, habosra keverjük, majd a fűszereket és a finomra vágott fűszernövényeket is belekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz uborkát és a póréhagymát vágjuk egészen apróra, keverjük a krémsajthoz, majd sózzuk meg ízlés szerint, tegyük hozzá a balzsamecetet. Botmixerrel ízlés szerint dolgozzuk össze, h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű