150 gramm soja joghurt
20 gramm mandulaliszt
50 gramm kecskesajtkrém
30 gramm eririt
vanilia aroma
1 evőkanál kakaópor
1db tojás
A tojást habosra verjük, majd hozzáadjuk a joghurtot és a sajtkrémet. Elkeverjük, majd jönnek bele a száraz hozzávalók. Formába töltjük, de egy kis adagot hagyunk. Ebbe keverjük a kakaóport. Csokis részéből 1 kanálnyit rakunkk a tetejére. 165 fokon légkeverésen 20 percig sütjük.
Az almát vékonyra szeleteljük, majd a cukorral és a vajjal saját levében addig pároljuk, míg teljesen szét nem fő. Ekkor belekeverjük a diót, a mazsolát és a kakaóport. Kevergetve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Csokit vízgőz fölött megolvasztjuk a vajjal. 2. Tojások fehérjét csipet sóval kemény habbá. 3. Sárgáját cukorral és vaníliával habosra. Ehhez keverjük hozzá kis adagokban a ne...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A rizst mossuk át, amíg a víz tiszta nem lesz. Áztassuk be legalább 2 órára, de akár egy éjszakára is, csak tegyük akkor lefedve a hűtőbe. 2 Egy gőzölő betétes lábasba tegyünk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű