- burgonya,
- 1 piros paprika,
- 1 csirkemell,
- tejföl,
- szárnyas fűszer,
- fokhagyma,
- hagyma,
- sárgarépa,
- 1 kockasajt,
- reszelt sajt,
Kiterítek egy fóliát és egy sütőpapírt. Erre rakom a karikára vágott burgonyát, paprikát. A csirkemellet tejföllel, fokhagymával és a szárnyas fűszerekkel bepácolom és hagyom állni legalább 30 percig a pácban. Ez az idő alatt megdinsztelem a hagymát a reszelt sárgarépával. A csirkemellet rárakom a burgonyáva, rá a dinsztelt hagymát a répával. Erre rakok egy kocka sajtot, majd reszelt sajttal megszórom. Batyu alakúra összefogom és megsütöm.
Mustáros-sajtos-csirkemellHozzávalók: 4 filézett csirkemell 25 dkg sajt 3 dl tejszín 4 evőkanál mustár 1 citrom só bors
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szószhoz valókat lassú tűzön kevergetve forrástól számított fél órán át jól összefőzzük. Kicsit besűrűsödik. A szószból a nagyobb hozzávalókat ( babérlevél ,fokhagyma ,szemesbors...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: KönnyűAz apróra vágott vöröshagymát zsiradékon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk az apróra felkockázott húst,fűszerezzük és fehéredésig pirítjuk. Kevés vízzel felöntjük, mikor már ke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lilahagymát olívaolajon kevergetjük kicsit, majd beletesszük az apróra vágott csirkemellet. Fontos, hogy kis darabokra vágjuk a csirkét, hogy ne szakítsa szét a palacsintatésztát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű