menu

Családireceptkönyv.hu

Libamáj, baconszalonnába tekerve


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 80 dkg libamáj,
- 30 dkg aszalt szilva,
- 15 szelet baconszalonna,
- 1 liter étolaj,
- Kalács,

Elkészítés:


A libamájat vágjuk kisebb darabokra, daráljunk rá borsot. Mindegyik szelet mellé tegyünk egy aszalt szilvát, majd göngyöljük fel a szalonnával.
Forrósítsuk fel az olajat egy nagy serpenyőben, tegyük bele a begöngyölt libamájat, majd közepes lángon mindkét oldalát süssük pirosra.

Libamáj, baconszalonnába tekerve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Előételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: László
Besamel haluska
Besamel haluska

1/2 l tejet felfőzünk, s lassan folytonos keverés közben 1/2 kg liszet teszünk hozzá s ha szép sima kihűtjük s 2 egész tojást XXXXXát keverünk hozzá. Sós vízben kanállal galuskákat...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Sonkás-sajtos tojásmuffin
Sonkás-sajtos tojásmuffin

A sütőt előmelegítjük 165 fokra, a muffinformákat olajjal kikenjük. A tojásokat felverjük, elkeverjük benne a sót és a borsot. A sonkát és a paprikát kisebb kockákra vágjuk, az új...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Töltött gomba
Töltött gomba

16 db gombát megtisztítunk, kimosunk, a szárakat apróra vágjuk és 6 dkg zsírban petr. zölddel és 12 ?rizzsel? pároljuk és ha kihűlt hozzáadunk 30dkg darált sertéshúst, 1 tojás sárg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: László
Gombás rizs
Gombás rizs

5 dk. petrezselymes zsíron 25 dk. rizst pirítunk, feleresztjük 4dl sós vízzel, hozzáadjuk a 10dk. szeletelt tisztított gombát és puhára pároljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk