menu

Családireceptkönyv.hu

Sajttal töltött rántott karaj


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 60 dkg sertéskaraj,
- 1 csokor petrezselyem,
- kocka sajt,
- reszelt sajt,
- tojás,
- só, bors, fokhagyma,

Elkészítés:


A húst klopfoljuk ki, majd fűszerezzük mindkét oldalán a szeleteket sóval és borssal.
A finomra vágott petrezselymet tegyük keverőtálba, adjuk hozzá a reszelt fokhagymát, sajtot, krémsajtot és az egészet keverjük alaposan össze.
A hússzeletet terítsük ki. Az egyik oldalára kenjük a krémet, majd tekerjük fel.
A megtöltött húst a szokásos módon panírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa) és süssük mindkét oldalán aranybarnára.

Sajttal töltött rántott karaj

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sörben sült csülök
Sörben sült csülök

A csülköt előző este beáztatjuk, majd másnap egy kb. 4 literes fazékban a megtisztított fokhagymával és a szemes borssal puhára főzzük. Kivesszük a főzővízből és kicsontozzuk. A...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Torma levélben töltött káposzta
Torma levélben töltött káposzta

A torma leveleket meg tisztítom, lemosom, szárától megszabadítom, és forró vízben kiabárolom, majd jól kimosom, ugyan is, keserű íze van de,, ha jól kikezelem, akkor ez megszűnik...

Elkészítési idő: 30-40-perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Kávés, vörösboros ragu
Kávés, vörösboros ragu

1. A hajdinát mossuk meg és tegyük fel főni 1,5x mennyiségű, sós vízben. 2. A húst mossuk meg és vágjuk kockákra/csíkokra. 3. A hagymát vágjuk finomra, a fokhagymát préseljük át,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Sárgabarackos sertéscsíkok édesen, pikánsan
Sárgabarackos sertéscsíkok édesen, pikánsan

A húst vékony csíkokra vágjuk, barackot kimagozzuk, negyedekbe vágjuk. Az olívaolajon fehéredésig pirítjuk a húst, hozzáöntjük a barackokat. A borecetet simára keverjük a szójaszós...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk