- sertéstarja v. hús
- só
- bors
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- vöröshagyma
- gomba
- tejföl
- reszelt sajt
- pirospaprika
- tojás
- olívaolaj
A tarját besózzuk, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával a hús köré rakjuk, mintegy falat képezve. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk tejföllel, majd megszórjuk reszelt sajttal, csak a ragut. A húsokat fóliával betakarjuk és a sütőben majdnem készre sütjük. Amikor majdnem megsült, a fóliát levesszük és egy-egy tojást ütünk rá, amit pirospaprikával megszórunk és így készre sütjük.
Aki nem szereti a gombát, készítse el hagymás csirkemájjal. Azzal építsen falat a hús köré.
A bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott baconnel körbetekerjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 180 fokon légkeverős sütőben s...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű1. A burgonyát előfőzöm, nem túl puhára. 2. A vöröshagymát és a sonkát megdinsztelem, majd rádobom a gombát és majdnem puhára párolom, őrölt borssal ízesítem. 3. A tejföl é...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütőedény alját picit megsózzuk, bőrrel lefelé mehet bele a császár. Húsos részre elnagyoltan felvágott hagymát. Fűszerezzük (só, bors, majoranna, bbq, kömény...stb), lefedjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA babot előző nap este beáztatom. Másnap a babot babérlevéllel puhára főzöm. A vöröshagymát apró kockára vágva zsíron dinszteljük meg hozzaadjuk a vékony szeletekre vágott fokhagym...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: Közepes