menu

Családireceptkönyv.hu

Bevert hús


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


karaj
vegeta
fokhagyma
zsemlemorzsa
tojás
olaj
víz

Elkészítés:


Karajt zacskóban klopfolunk, amibe vegetát, apró fokhagymát, zsemlemorzsát tettünk. Tojásba mártogatjuk, majd kevés olajban kisütjük. Beletesszük egy lábasba és ráöntjük a maradék zsiradékot. Kevés vegetás vízzel felöntjük, így főzzük meg.

Trükkök, tippek, praktikák:


Krumplipüré finom hozzá.

Bevert hús

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Anita
BÉCSI SZELET RIZZSEL ÉS SÜLT BURGONYÁVAL
BÉCSI SZELET RIZZSEL ÉS SÜLT BURGONYÁVAL

A hússzeleteket kiklopfoljuk,sozzuk, borsozzuk A tojasokat egy tanyerban villaval felverjuk A lisztet es a zsemlemorzsat fele-fele aranyban osszekeverjuk Eloszor a zsemlemorzsas...

Elkészítési idő: 1 ora
Nehézség: Közepes
share
Rakott krumpli 2
Rakott krumpli 2

A krumplikat héjában megfözzük majd hadjuk kihülni. A hússzeleteket fölszeleteljük borssal füszerezzük,én pl vékonyabbra fölszeletelt karajt még kétfele vágtam el mert könyebben...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Labanc vagy kuruc pecsenye
Labanc vagy kuruc pecsenye

A tarjaszeleteket kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk mindkét oldalát. Az egyik felét megkenjük mustárral, majd teszünk rá 1-1 szelet sonkát és sajtot, majd félbe hajtj...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Dubarry sertésszelet
Dubarry sertésszelet

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk