2 tojas
25 gramm DW 1:4 édesítő
1 csomag sütőpor
100 gramm DW diótöltelék
100 gramm DW ch minusz liszt
100 gramm DW 50es liszt
3 dl 0,1%-os tej
Keverjük össze a hozzávalókat! :) Majd süssük kb 180 fokon 30-40 percet!
Ez egy ALAP torta alap! Erre bármilyen krémet rá lehet kenni, vagy félbevágva töltelékkel megtölteni
A recept háromszorosa elegendő egy 30x40-es, szögletes sütőkerethe. A sütőt előmelegítjük 170 C-ra, és egy 22 cm átmérőjű tortakarika alját kibéleljük szilikonos sütőpapírral. A p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához valókból piskótát készítünk. langyos zsírral megkent liszttel hintett sütőlapon 10 egyforma tortalapot sutunk. Sütése: előmelegített sütőben alsó takaréklángon 5-7 per...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tejszínt összekeverjük a cukorral és a kakaóporral, majd kevergetve 2 percig főzzük. 2. Langyosra hűtjük, majd hűtőbe tesszük 1-2 órára, de akár egy éjszakára is. Kihűlés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat a porcukorral keverd habosra. Add hozzá a tojássárgákat, szitáld bele a lisztet, és végül óvatosan forgasd bele a kemény habbá vert fehérjét. Sütőpapírból vágj ki hat darab...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Könnyű