250 g darált keksz
150 g Ráma
300-500 g Philadelphia / natur/ sajtkrém (ízlés szerint...)
100 g porcukor
100 g darált dió
1/2 l tejszín -vagy 2 cs tejszínpor
habfixáló
1 vaníliás cukor
1 ü meggybefőtt
1/4 l meggylé
tortazselé
A kekszet a Rámával kikeverjük, tortaformába nyomjuk.
A sajtkrémet a cukorral elkeverjük, és a kekszréteg tetejére kenjük. Rászórjuk a diót, erre rakjuk a kész tejszínt. Végül a gyümölcsöt, majd zselével leöntjük.
1 napra hűtőbe tesszük.
A lisztet, a cukrot, a margarint és a tojássárgáját gyúrjuk morzsalékos tésztává, a végén formázzuk gombóccá és folpackba csomagolva tegyük a hűtőbe 1 órára. Liszttel megszórt des...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűA narancsokat meghámozzuk, kb. 1 cm vastag karikákra vágjuk. Folpackkal kibélelünk egy tálat (nekünk 2,5 l tál), majd az alját és az oldalát kirakjuk a narancskarikákkal, és elkész...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingot felfőzöm a tejben a cukorral, majd hagyom kihűlni. Ha kihűlt hozzáadom kókuszreszeléket (kicsit hagyok a tetejére díszítésnek), majd 4 dl tejszínből lágy habot verek és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet apróbb darabokra törjük és az aprító táljába tesszük, a szobahőmérsékletű vajjal és egy evőkanál mogyorókrémmel együtt. Összedaráljuk a három anyagot, majd az így kapott...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű