menu

Családireceptkönyv.hu

Krémsajtos töltött paprika


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:
25 dkg vaj
20 dkg krémsajt
25 dkg sonkás szalámi
4 főtt tojás
1 csapott evőkanál mustár
só, őrölt bors ízlés szerint
kb. 12-15 paprika, mérettől függően

Elkészítés:


A vajat és a sajtot egy mixerrel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott szalámit. A tojásokat nagy lyukú reszelőn belereszeljük, ízesítjük sóval ,borssal és a mustárral. 2-3 paprikát is apró kockára vágunk, ezt is hozzáadjuk. A paprikákat kicsumázzuk, és megtöltjük ezzel a töltelékkel. Pár órára (egy éjszakára) hűtőbe rakjuk, majd vékonyan felszeleteljük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Ez egy elég nagy az adag, a hozzávalókat részarányosan csökkentettem, a végén pedig kimaradt az összevagdalt paprikám.........

Krémsajtos töltött paprika

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Medvehagymás, citromhéjas, avokadókrém
Medvehagymás, citromhéjas, avokadókrém

Mindezeket össze-botmixelem, majd beleteszem az apróra vágott medvehagymát és / vagy más vad levélzöldséget (pl. csalán, podagrafű, tyúkhúr, zamatos turbolya, hagymaszagú kányazsom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Marcsi
görög csirkemelles tészta a mediterrán étrend követő
görög csirkemelles tészta a mediterrán étrend követő

Egy fazékban vizet forralunk és egy kis sóval megfőzzük benne a tésztát. 8-10 perc elég lesz neki. Leszűrjük. Egy közepes serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat. Beleszórjuk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tzatziki saláta
Tzatziki saláta

Az uborkát alaposan megtisztítjuk és vékony fél karikára vágjuk. Meghintjük sóval és hagyjuk állni fél órát. Amikor már levet eresztett, jól kinyomkodjuk belőle a nedvességet. M...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Remegős orosz hússaláta húsvétra (Sóbors)
Remegős orosz hússaláta húsvétra (Sóbors)

A csirkemellet alaplében megfőzzük. Én ilyenkor mindig főzök egy csirkehúslevest sok zöldséggel, aprólékkal, és abban főzöm meg a mellhúst, úgy finom szaftos marad, de alaplében fő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk