25 dkg liszt ( Schar mix B, Nutri free mix per pane, Glutenix Alfa mix
25 dkg túró
25 dkg margarin
1 tk só
Ha a túró esetleg nedvesebb akkor lehet hogy több lisztet igényel majd.
Összegyúrjuk hűtőben pihentetjük ha lágy lenne.Nyújtjuk ujjnyira vagy egy kicsit vastagabbra. Szaggatjuk, majd a tetejére reszelt sajtot tehetünk.180 fokon sütjük amíg szép színe lesz
Elkészítése: A leveles tésztát felengedjük, kinyújtjuk. Megszórjuk reszelt sajttal, majd hosszában ráfektetjük a bacon szalonnát. Derelye vágóval elvágjuk a csíkokat, majd csava...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megkelt tesztat 8 gombocra valasztottam es kerekre nyujtottam lisztes lapon lisztezett nyujtoval (rizsliszt). A kesz ragut beletettem az egyik felere. Rahajtottam a teszta masik...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tésztát robotgépben vagy késes aprítóban összedolgozzuk (nagyon lágy). Folpackba csomagolva legalább egy órára hűtőbe tesszük dermedni, de akár egész éjszakára is bent hagyhatjuk...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a tejfölt, a 2 tojássárgáját, beleszórjuk az élesztőt, illetve a sót. Jól kidolgozzuk. Puha tésztát kapunk. Pihentetni kell 1-2 órá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű