menu

Családireceptkönyv.hu

Túrós pogácsa


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg liszt ( Schar mix B, Nutri free mix per pane, Glutenix Alfa mix
25 dkg túró
25 dkg margarin
1 tk só

Elkészítés:


Ha a túró esetleg nedvesebb akkor lehet hogy több lisztet igényel majd.
Összegyúrjuk hűtőben pihentetjük ha lágy lenne.Nyújtjuk ujjnyira vagy egy kicsit vastagabbra. Szaggatjuk, majd a tetejére reszelt sajtot tehetünk.180 fokon sütjük amíg szép színe lesz

Túrós pogácsa

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Sajtos-baconos csavart
Sajtos-baconos csavart

Elkészítése: A leveles tésztát felengedjük, kinyújtjuk. Megszórjuk reszelt sajttal, majd hosszában ráfektetjük a bacon szalonnát. Derelye vágóval elvágjuk a csíkokat, majd csava...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bolognais calzone
Bolognais calzone

A megkelt tesztat 8 gombocra valasztottam es kerekre nyujtottam lisztes lapon lisztezett nyujtoval (rizsliszt). A kesz ragut beletettem az egyik felere. Rahajtottam a teszta masik...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Sajtos Rugelach
Sajtos Rugelach

A tésztát robotgépben vagy késes aprítóban összedolgozzuk (nagyon lágy). Folpackba csomagolva legalább egy órára hűtőbe tesszük dermedni, de akár egész éjszakára is bent hagyhatjuk...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Pályi Sajtos
Pályi Sajtos

A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a tejfölt, a 2 tojássárgáját, beleszórjuk az élesztőt, illetve a sót. Jól kidolgozzuk. Puha tésztát kapunk. Pihentetni kell 1-2 órá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk