4 db tömlős sajt, 10-12 db főtt tojás, 1 fej fokhagyma, só, bors.
A fokhagymát egy nagyobb tálba fokhagymanyomóval áttörjük.
A tömlős sajtokat is a tálba nyomjuk, majd a tojásokat is apró kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet jól összekeverjük, majd a hűtőben állni hagyjuk.
Összekeverni a hozzávalókat és pár órára hütõbe tenni. Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA főtt tojásokat és a fokhagymát lereszelem, a hagymát nagyon apróra felkockázom, a töpörtyűt húsdaráló híján egy késes aprítógépben ledarálom. A hozzávalókat egy keverőtálba jól ö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű30 dkg szardíniát, 5-6 db ajókagyűrűt (ringlit), 30 dkg vajat, 1 kis fej vöröshagymát és 1 közepes citromot. A szardíniát és a ringlit törd át egy sűrű szitán, reszeld hozzá a vör...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot lereszeljük, vagy ha szeleteltet vásárolunk, összekockázzuk. Az újhagymát felkarikázzuk, majd apró darabokra vágjuk. Egy kisebb tálba belekanalazzuk a vajkrémet, sózzuk,...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű