20 dkg csiperkegomba, 10 dkg natúr krémsajt, 10 dkg vaj, 1 csokor petrezselyem, só, bors.
A gombát megfőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Robotgéppel felaprítjuk a petrezselyemmel együtt.
Egy tálban elkeverjük a sajtkrémet a vajjal, majd hozzáadjuk a gombát is.
Fűszerezés után krémes állagúra keverjük.
1. A párizsit ledaráljuk, tejföllel, mustárral, borssal és reszelt hagymával összekeverjük, és hűtőben érleljük. 2. Margarinnal, szendvicskrémmel megkenjük, én szoktam rá szele...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, kevés vajon megdinszteljük. 2. Belerakjuk a felszeletelt májat, majoránnával, kakukkfűvel és borssal fűszerezzük, majd fedő alatt kés...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA paprikát a sütőben megsütöm, utána finoman megsózom, majd óvatosan lehúzom a héját. A padlizsánt nyílt lángon körbepitírom, majd sütőpapírral bélelt tepsiben puhára sütöm. Ezt kö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Tisztítsuk meg, majd vágjuk apróra a gombát, és a zsiradékon pároljuk meg. 2. Közben tegyük a kenyérszeleteket a kenyérpirítóba. 3. A tojásokat verjük fel, keverjük hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz