menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtos gombakrém


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


20 dkg csiperkegomba, 10 dkg natúr krémsajt, 10 dkg vaj, 1 csokor petrezselyem, só, bors.

Elkészítés:


A gombát megfőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Robotgéppel felaprítjuk a petrezselyemmel együtt.
Egy tálban elkeverjük a sajtkrémet a vajjal, majd hozzáadjuk a gombát is.
Fűszerezés után krémes állagúra keverjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Gombás ételek, Hidegtálak, Reggeli ételek, Saláták / Hidegtálak, Szendvicsek, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Párizsis melegszendvicskrém
Párizsis melegszendvicskrém

1. A párizsit ledaráljuk, tejföllel, mustárral, borssal és reszelt hagymával összekeverjük, és hűtőben érleljük. 2. Margarinnal, szendvicskrémmel megkenjük, én szoktam rá szele...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Májkrém - OK
Májkrém - OK

1. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, kevés vajon megdinszteljük. 2. Belerakjuk a felszeletelt májat, majoránnával, kakukkfűvel és borssal fűszerezzük, majd fedő alatt kés...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Tibor
Zakuszka
Zakuszka

A paprikát a sütőben megsütöm, utána finoman megsózom, majd óvatosan lehúzom a héját. A padlizsánt nyílt lángon körbepitírom, majd sütőpapírral bélelt tepsiben puhára sütöm. Ezt kö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Gombás melegszendvics
Gombás melegszendvics

1. Tisztítsuk meg, majd vágjuk apróra a gombát, és a zsiradékon pároljuk meg. 2. Közben tegyük a kenyérszeleteket a kenyérpirítóba. 3. A tojásokat verjük fel, keverjük hozz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk