- 3 csomag Gullon Fibre keksz
- 1 csomag vaníliapuding
- 300 ml tej
- 3 evőkanál édesítő
- 400 ml habtejszín
- 1 Bio citrom héja és a levének a fele
- 150 g cukormentes csokoládé + 2 evőkanál olaj
◾️A pudingot a tejben az édesítővel megfőzzük, majd hozzáadjuk a citrom héját és levét.
▪️Ezután teljesen kihűtjük.
◾️A tejszínt habbá verjük és hozzáadjuk a pudingot is.
◾️A kekszeket langyos tejbe mártogatjuk és kirakjuk vele egy kisebb tepsi alját.
◾️Erre kerül a krém fele majd egy másik réteg tejbe mártott keksz.
◾️Jöhet a krém másik fele és a tetejére is keksz kerül.
◾️Hűtőbe tesszük pár órára.
◾️A csokit mikróban megolvasztjuk 30 mp-s részletekben (minden 30 mp után átkeverjük).
◾️Hozzáadjuk az olajat és a süti tetejére simítjuk.
A datolyákat (a tésztához és a krémhez kellőeket is) egy-egy kis tálkában leöntjük a magtejjel, és mikróban felmelegítjük, félretesszük puhulni. A késes aprítóban először a kesudi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA keksz massza hozzávalóit összegyúrjuk formálható, keményebb masszává. A pudingport a 4 dl tejjel és a cukorral sűrű krémmé főzzük. Még melegen belekeverjük a margarint, majd ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A gesztenyemasszát ízlés szerint édesítjük és hozzáadjuk a rumaromát is. ◾️Ezután egy sajtreszelőn lereszeljük vagy krumplinyomón átnyomjuk. ◾️A habtejszínt édesítjük és habb...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA darált kekszet a kakaóporral összekeverjük. Ezután egy edényben a margarint, a cukorral és a tejjel összemelegítjük annyira, hogy a vaj és a cukor elolvadjon. Ezt ráöntjük a k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű