- 500 g csirke vagy pulykamell
- padlizsán
- cukkini
- paradicsom
- hagyma
- gomba
- só
- bors
- pirospaprika
-olívaolaj
◾️A húst felkockázzuk, meglocsoljuk kevés olívaolajjal és fűszerezzük.
◾️A padlizsánt és a cukkinit felkarikázzuk, a hagymát és a paradicsomot nagyobb gerezdekre vágjuk.
◾️A gombát megpucoljuk, a tönkjeit eltávolítjuk és megmossuk.
◾️Egy nagyobb tálban sóval, borssal és olívaolajjal összekeverjük a zöldségeket és rögtön el is kezdjük felfűzni őket a hurkapálcára.
◾️Minden pálcára teszünk az összes hozzávalóból.
◾️A pálcikák mindkét végén hagyunk 2-3 cm-t.
◾️180° előmelegített sütőben kb. 35 percet sütjük, úgy, hogy félidőben egyszer megfordítjuk a nyársakat.
A pulykacombokat megmossuk, leszárítjuk. Kettévágva sózzuk, borsozzuk, kevés olajon kissé megpirítjuk. A hagymás és fokhagymát apróra vágva a sütőolajon megfonnyasztjuk, rátesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst 4-5 ujjnyi szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, mustárral megkenjük. A krumplit durván lereszeljük, a hagymát kockára aprítjuk, az 1 tojással, tejjel és liszttel sűrű (majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemell filéket vágd apró csíkokra. Fűszerezd sóval, borssal, cayenne borssal, kakukkfűvel, fokhagymával, csilivel. Az olajon párold meg az apróra vágott hagymát, add hozzá a...
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: Közepes