1 kg liszt, 25 dkg sajt reszelve, 1 csomag margarin vagy zsír, 1 csomag sütőpor, 2 tojás, 1 tejföl vagy tej
Keksz sütőt fel forrósítjuk első használatnál kizsírozzuk, a tésztát jól kigyúrjuk és diónyi gombócokat készítünk, adagonként átfordítjuk.
A vizet, a zsírt a sóval és cukorral egy lábasban felforraljuk. Majd folytonos keverés mellett hozzáadod a lisztet, lehetőleg nem egy nagy borításra. Addig főzzük, amíg el nem váli...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA margarint a cukorral tojásokkal habosra keverjük, majd bele a többi hozzávaló, ha sima, belekeverjük a darabos cuccokat. Kizsírozott-lisztezett püspökkenyér formába öntjük. Köz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA három fajta pudingot külön-külön megfőzzük fél-fél liter tejjel és 4-4 evőkanál cukorral. A mazsolát rumos, langyos vízbe áztatjuk. Egy tortaformába, vagy magasabb falú tepsibe r...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1. A gyümölcsöket megmossuk, kimagozzuk. A piteformát kikenjük pici vajjal, majd belerakjuk a gyümölcsöket. 2. A lisztet (liszteket) összekeverjük a cukrokkal, majd hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű