menu

Családireceptkönyv.hu

Tökös tócsni recept


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



Jelenleg itt vagy: Főoldal > Gyors ételek receptjei > Tökös tócsni
Tökös tócsni recept


Galéria (1)
Tökös tócsni
Beküldve: 2012.10.12.
Kategória: Gyors ételek receptjei
Küldte: Sz Piroska
Látták: 105869
Ennyien nyomtatták ki: 81
Miben készült? Főzőlap
Melyik évszakban? Egész évben, Nyár
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 3.61 csillag 28 értékelés alapján
Nehézségi szint:
Haladóknak

Elkészítési idő:
Nincs adat

Mennyiség:
Nincs adat

Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó


Hozzávalók:
40 dkg gyalult tök (főzőtök)
10 dkg liszt
2 db tojás
1 gerezd fokhagyma
1 ek apróra vágott kapor

bors
olaj a sütéshez
1 tejföl a tálaláshoz

Elkészítés:



Elkészítése:

A hozzávalókat összekeverjük, forró olajban kisütjük, majd tejföllel tálaljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Bazsalikomos cukkinikrémleves
Bazsalikomos cukkinikrémleves

Hevítsünk fel egy nagyobb serpenyőt az olívaolajjal, és közepes hőfokon pirítsuk benne 5-6 percig a póréhagymát. Adjuk hozzá a fokhagymát és a cukkinit, és további 5 percig pirítsu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Görög gyümölcsleves
Görög gyümölcsleves

A narancslevet összekeverjük a tejszínnel. Fontos,hogy nagyon lassan keverjük,mert különben kicsapódik a tejszín. Aztán mehet bele a vaníliás cukor és a gyümölcsök, amiket kockára...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejszínes-sonkás-brokolis tészta
Tejszínes-sonkás-brokolis tészta

Elkészítése Az egy evőkanál vajat felmelegítjük, beleszeleteljük a 4 gerezd foghagymát. Pirítjuk egy kicsit, ha kész rátesszük a vékony csíkokra vágott sonkát és ezzel is tová...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Gyöngyi
Sárgarépa leves zabpehellyel (saját recept)
Sárgarépa leves zabpehellyel (saját recept)

répát karikára vágom, zsírral, húsleveskockával ledinsztelem ha megpuhult felengedem a tejes habarással ízesítem és a végén zabpelyhet teszek bele

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk