1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika
A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.
Egy keverőtálba borítom a joghurtot, sózom és borsozom, hozzáadom a mézet, az ecetet, az apróra vágott mentát és a majonézt, majd alaposan elkeverem. A burgonyákat egyben, sós vízb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halat kiolvasztjuk szűrőbe téve,hogy az összes fölösleges viz ki tudjon folyni belőle. Beirdaljuk,alaposan besózzuk és beleforgatjuk a paprikás lisztbe,majd forró olajban kisütjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát a csomagoláson feltüntetett módon megfőzzük. (Sót és olajat viszont ne tegyünk a vízbe!) Leszűrjük és melegen tartjuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. Beletess...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítjük a rizst: kókuszzsíron picit lepiritjuk a rizst, majd felöntjük 2 bögre vízzel és lefedve hagyjuk megfőni közepes lángon. Néha keverjük meg le ne égjen. Kókuszzsíron m...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Nehéz