2 csomag pudingpor ( 1 epres-1 vanilia )
-2 x 5 dl tej
-2 x izlés szerint 3-5 kanál cukor
-25 dkg gesztenye massza
-25 dkg margarin
-10 dkg mazsola ( el is maradhat )
-2 csomag ( 400 gr ) babapiskóta
-egy kis rumos tej piskóta áztatására
-tetejére tejszin hab
-diszitésre csoki reszelék
-Tortafomába öntjük az egyik elkészitett pudingot ( én jénaiba öntöttem )
-a tetejét rumos tejbe áztatott piskótával körberakjuk
-ezután a geszteny + margarin keverékét simitjuk
-erre jön a mazsola
-ezután ismét piskóta jön
-majd a másik elkészitett pudingot öntjük ...amikor majd kihül a puding jön rá a felvert tejszinhab
-tetejét lehet csokireszelékkel megszorni
-( egy egyéni tapasztalat és megjegyzés ...szerintem jobb piskótával kezdeni a lerakást ..piskota ,puding ,piskota-gesztenye,piskota ,puding..és tejszinhab ... mert kicsit problémás szépen kiszedni miután felszolgáni akarjuk )
Gyúródeszkára szitálom a lisztet, a közepébe mélyedést vájok, beleütöm a tojásokat, majd a margarinnal, a cukorral, a borral és a 2 teáskanál szilvalekvárral rétestészta keménységű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes alapanyagot tálba tesszük. Mindent alaposan elkeverünk. Kivajazott vagy kipapírozott tepsibe öntjük. 180 C-ra előmelegített sütőben 15-20 per...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy pár epret felkockázunk, majd cukor és egy pici víz hozzáadásával szirupot főzünk belőle. Miután elkészült kihűtjük. A tojások sárgáját 12 dkg cukorral turmixgéppel habosra kev...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz almákat meghámozzuk, majd nagylyukú reszelőn lereszeljük. A levét kifacsarjuk. Ezután hozzáadjuk a tojásokat, a kétféle cukrot és fokozatosan a sütőporral elkevert lisztet....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű