menu

Családireceptkönyv.hu

Finom parfe torta


Írta:

Elk. idő: 60 perc
Adag: 4-6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 csomag pudingpor ( 1 epres-1 vanilia )

-2 x 5 dl tej

-2 x izlés szerint 3-5 kanál cukor

-25 dkg gesztenye massza

-25 dkg margarin

-10 dkg mazsola ( el is maradhat )

-2 csomag ( 400 gr ) babapiskóta

-egy kis rumos tej piskóta áztatására

-tetejére tejszin hab

-diszitésre csoki reszelék

Elkészítés:


-Tortafomába öntjük az egyik elkészitett pudingot ( én jénaiba öntöttem )

-a tetejét rumos tejbe áztatott piskótával körberakjuk

-ezután a geszteny + margarin keverékét simitjuk

-erre jön a mazsola

-ezután ismét piskóta jön

-majd a másik elkészitett pudingot öntjük ...amikor majd kihül a puding jön rá a felvert tejszinhab

-tetejét lehet csokireszelékkel megszorni

-( egy egyéni tapasztalat és megjegyzés ...szerintem jobb piskótával kezdeni a lerakást ..piskota ,puding ,piskota-gesztenye,piskota ,puding..és tejszinhab ... mert kicsit problémás szépen kiszedni miután felszolgáni akarjuk )

Finom parfe torta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Flódni
Flódni

Gyúródeszkára szitálom a lisztet, a közepébe mélyedést vájok, beleütöm a tojásokat, majd a margarinnal, a cukorral, a borral és a 2 teáskanál szilvalekvárral rétestészta keménységű...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Zsidó mákos süti
Zsidó mákos süti

Az összes alapanyagot tálba tesszük. Mindent alaposan elkeverünk. Kivajazott vagy kipapírozott tepsibe öntjük. 180 C-ra előmelegített sütőben 15-20 per...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Epres tiramisu
Epres tiramisu

Egy pár epret felkockázunk, majd cukor és egy pici víz hozzáadásával szirupot főzünk belőle. Miután elkészült kihűtjük. A tojások sárgáját 12 dkg cukorral turmixgéppel habosra kev...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Almafánk
Almafánk

Az almákat meghámozzuk, majd nagylyukú reszelőn lereszeljük. A levét kifacsarjuk. Ezután hozzáadjuk a tojásokat, a kétféle cukrot és fokozatosan a sütőporral elkevert lisztet....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk