--6 db kicsontozott felső csirkecomb
--40 dkg laskagomba
--1 nagy db vöröshagyma
--3 gerezd fokhagyma
--4 ek napraforgó olaj
--4-5 közepes burgonya
- -fűszerpaprika ízlés szerint
--bors ízlés szerint
-apróra vágott zöldpetrezselyem
--majoránna ízlés szerint
só ízlés szerint (vagy ételízesítő
A combokat , a gombát felszeljük.
A hagymákat kockázzuk, zsiradékon megpároljuk, hozzáadjuk a combokat,a fokhagymát és forgatva lesütjük.
Megszórjuk pirospaprikával, majd öntünk rá annyi vizet, hogy éppen ellepje
-. Beletesszük a gombát, sózzuk, puhára pároljuk. Fűszerezzük.( majoránna,zöldpetrezselyem ha szükséges ételízesítő ),
A - a burgonyákat négybe vágjuk és az ételhez adjuk ,készre főzzük
Tálalhatjuk tejföllel
1. Kevés olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzákeverjük a felszeletelt gombát, pirospaprikával megszórjuk, megsózzuk, és 5 percig főzzük. 2. A tejfö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A gombát és a felaprított hagymát 10 dkg vajon megpároljuk, kicsit meg is piríthatjuk és sóval, borssal ízesítjük. 2. A gépsonkaszeleteket ezzel megtöltjük és összegöngyöljü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit jól megmosom, pucolni nem kell. Karalábévájóval kiszedem a közepét, úgy nézzen ki, mint egy csónak. Olajozott tepsibe teszem a kivájt forgácsokkal együtt, megsózom, kis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát le kell hámozni /tisztítani, kisebb darabokra aprítani (ha szép a tönkje az is ehető!), majd a hagymát is. A hagymát a serpenyőben felforrósított olajon picit meg kell f...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű