menu

Családireceptkönyv.hu

Laskagombás csirke paprikás


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


--6 db kicsontozott felső csirkecomb
--40 dkg laskagomba
--1 nagy db vöröshagyma
--3 gerezd fokhagyma
--4 ek napraforgó olaj
--4-5 közepes burgonya
- -fűszerpaprika ízlés szerint
--bors ízlés szerint
-apróra vágott zöldpetrezselyem
--majoránna ízlés szerint
só ízlés szerint (vagy ételízesítő

Elkészítés:


A combokat , a gombát felszeljük.
A hagymákat kockázzuk, zsiradékon megpároljuk, hozzáadjuk a combokat,a fokhagymát és forgatva lesütjük.
Megszórjuk pirospaprikával, majd öntünk rá annyi vizet, hogy éppen ellepje
-. Beletesszük a gombát, sózzuk, puhára pároljuk. Fűszerezzük.( majoránna,zöldpetrezselyem ha szükséges ételízesítő ),
A - a burgonyákat négybe vágjuk és az ételhez adjuk ,készre főzzük
Tálalhatjuk tejföllel

Laskagombás csirke paprikás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Gombás ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Gombás tojásragu - OK
Gombás tojásragu - OK

1. Kevés olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzákeverjük a felszeletelt gombát, pirospaprikával megszórjuk, megsózzuk, és 5 percig főzzük. 2. A tejfö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Gombás sonkatekercs - OK
Gombás sonkatekercs - OK

1. A gombát és a felaprított hagymát 10 dkg vajon megpároljuk, kicsit meg is piríthatjuk és sóval, borssal ízesítjük. 2. A gépsonkaszeleteket ezzel megtöltjük és összegöngyöljü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Gombával töltött krumpli vadas szósszal.
Gombával töltött krumpli vadas szósszal.

A krumplit jól megmosom, pucolni nem kell. Karalábévájóval kiszedem a közepét, úgy nézzen ki, mint egy csónak. Olajozott tepsibe teszem a kivájt forgácsokkal együtt, megsózom, kis...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Gombás tojás
Gombás tojás

A gombát le kell hámozni /tisztítani, kisebb darabokra aprítani (ha szép a tönkje az is ehető!), majd a hagymát is. A hagymát a serpenyőben felforrósított olajon picit meg kell f...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk