-Kovászos uborka
-tojás
-liszt
-zsemlemorzsa
-zsiradék a sütéshez
-a kovászos uborkákról a nedvességet leitatjuk
-négybe vágjuk
-ugyan úgy mint a rántott húst panirozzuk
-liszt ,felvert tojás ,zsemlemorzsa
-zsiradékon megsütjük
-lehet késziteni mellé mártogatós szószt is
A liszthez hozzáadjuk a margarint, az áttört főtt burgonyát, majd megsózzuk és beleütjük a tojások sárgáját. Eközben a tejet kevés cukorral meglangyosítjuk, és felfuttatjuk benn...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Vágd a káposztát vékony cikkekre. Fontos, hogy a torzsája megmaradjon, mert az fogja össze a leveleket! 2. Ezután 5 percre tedd a káposztát lobogó, forró vízbe. 3. Verd fel a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra felvágjuk vagy lereszeljük. A túrót eldolgozzuk a pirospaprikával (akkor elég a paprika, ha a krém narancssárga színűvé válik), sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA csokoládé temperálás Bonbon készítéshez: A temperálni kívánt csokoládé mennyiség három negyedrészét gőz fölött olvasztjuk.Maghőmérővel ellenőrizzük a hőfokot. Én keserű csokol...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Nehéz