1/2 csomag mini mozzarella
1 marék koktél paradicsom
3-4 db friss bazsalikom levé
só
1 tk. olívaolaj
ízlés szerint fokhagyma
A paradicsomokat és a mozzarella golyókat félbe vágjuk és összekeverjük a többi hozzávalóval.
A sós pálcika receptjét felhasználva, kicsi háromszögeket sütöttem hozzá. Ez adja a ropogós textúrát ebben a könnyű salátában.
Elkészítés: A joghurtot egy nagy tálba öntjük, hozzáadjuk a kaporlevelet és a zúzott fokhagymát. Ezeket jól összekeverjük és sóval ízesítjük. A zöldségeket meghámozzuk és apróra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szárított kenyeret tegyük egy kevéske vízbe, és hagyjuk hadd ázzanak be. Eközben tisztítsuk meg és aprítsuk fel a zöldségeket.Amikor a kenyér megpuhul, facsarjuk ki, majd morzsol...
Elkészítési idő: 15+40 perc Nehézség: KönnyűTélen készítsük, amikor kevés a vitamin. Negyed kg lila hagymát megtisztítunk, karikára szeljük, megsózzuk, egy kávéskanál pirospaprikával meghintjük, és vízzel, ecettel, cukorral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször az öntetet készítjük el. Egy tálkában összekeverjük az olívaolajat, a citromlevet és a bazsalikomot. Egy órára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek. A paradics...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű