menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött batyuk


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók 20-22 batyuhoz
a tésztához:
25 dkg liszt
12,5 dkg puha vaj
1 tojás
1 teáskanál só
40 ml hideg víz

Elkészítés:


40-50 dkg tetszés szerinti töltelék, pl.: sonkás-tojásos, medvehagymás-túrós, gombás-húsos, sült húsos-mustáros stb.
a kenéshez: 1 kisebb tojás lazán felverve

 Töltött batyuk

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Isteni gofri
Isteni gofri

Mély tálba tesszük a lisztet a közepébe fúrunk egy lyukat, beletesszük a cukrot, a tojás sárgáját, sót, olvasztott vajat, sütőport, tejet, és az egészet simára elkeverjük. Majd...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gabriella
Sopa de gazpacho / Hideg zöldségleves
Sopa de gazpacho / Hideg zöldségleves

A felszeletelt kenyeret egy tálba tesszük és beáztatjuk a paradicsomlébe. Megtisztítjuk és nagyobb kockákra vágjuk az uborkát, paprikát, paradicsomot. Felaprítjuk a fokhagymát. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Narancsos töltött keksz recept
Narancsos töltött keksz recept

A narancsot alaposan megmossuk, a vajat a porcukorral habosra keverjük elektromos keverőgéppel, majd hozzáadjuk a tojásokat, a reszelt narancshéjat és a narancs kifacsart levét is....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Meggyleves puncsos
Meggyleves puncsos

A meggyet öntsük fel a vízzel és adjuk hozzá az édesítőt. Dobjuk bele a fahéj rudat és a szegfűszeget. Főzzük puhára a gyümölcsöt. Vegyük ki a fűszereket. A tejszínben keverjük el...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk