1. 10 dkg kókuszreszelék
2. 10 dkg tök mag
3. 10 dkg szezám mag
4. 10 dkg lenmag
5. 10 dkg napraforgó mag
6. 10 dkg mandula
7. 10 dkg fahéj
A magokat apróra daráljuk, összekeverjük.
Ebből a keverékből naponta egy evőkanálnyi mennyiséget joghurtba vagy kefirbe keverve fogyasztunk.
Fő szabály, hogy előtte 2 órával ne együnk semmit!
Ennek a mennyiségnek az elfogyasztása után 5 hét szünetet kell tartani és a kúra megismételhető.
Fő szabály, hogy előtte 2 órával ne együnk semmit!
Ennek a mennyiségnek az elfogyasztása után 5 hét szünetet kell tartani és a kúra megismételhető.
A második kúrát követően évente elég egyszer megismételni.
Jó egészséget !
Ezt az ételt javaslom, a húsvéti sonka maradékának újrahasznosítására, de bármely más alkalommal is elkészíthető.A főtt, füstölt sonkát, nagyon apróra darabolom, felkockázom. A le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit lereszeljük, sózzuk, kicsit állni hagyjuk. A többi hozzávalót elkeverjük, majd hozzáadjuk a cukkinit is, és egy kicsit pihentetjük a tésztát. (nem nyomkodtam ki a levét)...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA langyos tej felébe belemorzsoljuk a friss élesztőt, csipet cukrot és lisztet szórunk bele és hagyjuk felfutni. Közben a lisztet elkeverjük a sóval, kefirrel, a maradék tejjel,...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KönnyűTöltelék hozzávalóit pici kókuszolajon össze sütni rá sűrített paradicsom és máris fogyasztható.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű