Fél kg sertéshúst használtam vékonyan csíkozva,kicsit besóztam,borsoztam.2tojásti összekevertem fél mokkáskanál sóval,belenyomtam egy tömlős sajtkrémet és annyi lisztet,hogy sűrű palacsintat3szta szerű legyen.A húst nyakon öntöttem vele,jól összeforgattam és forró olajban kisütöttem Én sbudget sajtkrémet hasznàlok,sonkásat szeretjük leginkább..olcsójó
Fél kg sertéshúst használtam vékonyan csíkozva,kicsit besóztam,borsoztam.2tojásti összekevertem fél mokkáskanál sóval,belenyomtam egy tömlős sajtkrémet és annyi lisztet,hogy sűrű palacsintat3szta szerű legyen.A húst nyakon öntöttem vele,jól összeforgattam és forró olajban kisütöttem Én sbudget sajtkrémet hasznàlok,sonkásat szeretjük leginkább..olcsójó
1. A húst lefejtjük a csontról, besózzuk, és kevés olajon megsütjük. 2. A hagymát felkarikázzuk, a húst bekenjük a Piros Arannyal, mellétesszük a hagymát, fokhagymát és a borók...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst enyhén kiklopfolva, ízlés szerint megsózva, megborsozva egy teflon tepsibe egymás mellé fektetem, melybe izlés szerinti mennyiségbe öntöttem olajat vagy zsírt. (mi szeretjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst besózom, teszek rá sonkát és sajtot, majd feltekerem és összetűzöm, végül olajban kisütöm.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű