olívaolaj
pici hagyma
máj
petrezselyemzöld
batáta
Pici olívaolaj, pici hagyma, épp csak összemelegítettem őket, majd rátettem a nagyon apróra vágott májat, felöntöttem vízzel, kevés petrezselyemzöldet adtam hozzá és készre főztem.
Batátapüré - batátát megfőztem, összetörtem
a piskótához a tojásokat habosra keverjük a cukorral. Mikor már vastag és krémes lesz, kanalanként hozzáadjuk előbb a vizet majd az olajat és együtt verjük még kicsit. A lisztet ö...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA tojást addig főzzük, amíg teljesen kemény lesz, ezután a főtt tojást, a lilahagymát és a petrezselyemzöldet apró darabokra vágjuk és egy tálba helyezzük, sózzuk, borsozzuk. Hozzá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA krumplikat félbe vágtam, olívaolajjal picit meglocsoltam, zöldfűszerkeverékkel ízesítettem, megsütöttem. A zöldborsót megfőztem, passzíroztam. Baba csak a krumpli belsejét kapt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA cukkinit és a krumplit megpucoljuk, felkockázzuk. A hagymakarikákat egy kevés olajon elkezdjük pirítani. Rádobjuk a kockára vágott cukkinit és krumplit. Felö...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű