4 db csirkecomb filézve
60 dkg zöldborsó
5 dkg vaj
3 tojás
20 dkg zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
só
A csirkecombokat besózzuk, fóliába csomagolva kiklopfoljuk. Enyhén sózott, felvet tojásba mártjuk, majd zsemlemorzsába. Bő olajban aranybarnára sütjük. A borsót vajon megpároljuk. Köretnek kínáljuk.
a csirkecombokat megmossuk és jól bedörzsöljük sóval, borssal, kevés paprikával és majoránnával, majd a császárszalonnával körbetekerjük. Sütőtálba rakjuk, ráöntjük a bort és kevé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet apró kockára vágjuk. A tojást felverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a reszelt sajtot, az apróra vágott petrezselymet a majonézt és a lisztet és ös...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: NehézEste előkészítjük!!! A szárnyakat mosd meg, tisztítsd meg. Ha szükséges, egy kés segítségével kapargasd le róluk a maradék szőrt vagy a tollat, a szárnyvégeket távolítsd el, sózd...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA csirkemájat megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk és egy kicsit előfőzzük. A vizet leöntjük róla és hagyjuk kihűlni. A tojások felét keményre főzzük. Megtisztítjuk és nagyob...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű