21 dkg gesztenye liszt
1 citrom leve és reszelt héja
2-3 tojás - amennyit felvesz
3 ek méz vagy ennek megfelelő eritrit, plusz kicsi víz
pici szódabikarbóna
pici aszkorbinsav
A hozzávalókat összekeverjük, a lényeg, hogy egy jó ragacsos tésztát kapjuk, amit kekszformázóba lehet tölteni, és ezen át nyomjuk ki tetszőleges formában a lelendő kekszeinket egy sütőpapírral burkolt tepsibe, majd 180 fokon kb 10 percig sütjük.
A hozzávalókból linzertésztát gyúrunk, 3 - 4 mm vastagságúra nyújtjuk és kör alakú szaggatóval kiszaggatjuk. Sütőpapíros tepsire helyezzük és 180 fokon pár perc alatt megsütjük....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzá adjuk a sütőporral elkevert lisztet. 22×30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, a piskóta masszát 3 részre osztjuk és kisütjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta hozzávalóit késes darálóban összezúzzuk. Kerekre kinyújtjuk egy papíros sütőlapra. Közepére halmozzuk a gyümölcsöt. A szélét körbe ráhajtjuk. A szélét lekenjük mascarponés e...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztet szitáljuk keverőtálba, keverjük el benne a sót és a szódabikarbónát. A fehér csokit vízgőz felett olvasszuk fel, majd keverjük el benne a vajat. A tojásokat a cukorral...
Elkészítési idő: 20+30 perc Nehézség: Könnyű