menu

Családireceptkönyv.hu

Dara gombóc,v. griz galuska .


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Ez is agglegényesen készül minden faxni nélkül igaz van néhány lényeges pont is azt nagy betűkkel írom !!! A tojásokat fel verem alaposan NEM SZÉT VÁLASZTVA,a darát csak annyit keverek hozzá hogy egy HÍGABB NOKEDLI SZERŰ LEGYEN,aztán TÍZPERCET ÁLLNI HAGYOM HOGY ÖSSZE DAGADJON!Aki nem olyan ügyes az kis kanállal szaggassa de én evő kanál elejével szoktam minden szaggatás után meg mártani a kanalat a levesben,AMI MÉG LÉNYEGES NE FORJON A LÉ MERT ATTÓL ÖSSZE KAPÓDIK S NEM TUD KELLŐ KÉP DAGADNI !

Elkészítés:


Ez is agglegényesen készül minden faxni nélkül igaz van néhány lényeges pont is azt nagy betűkkel írom !!! A tojásokat fel verem alaposan NEM SZÉT VÁLASZTVA,a darát csak annyit keverek hozzá hogy egy HÍGABB NOKEDLI SZERŰ LEGYEN,aztán TÍZPERCET ÁLLNI HAGYOM HOGY ÖSSZE DAGADJON!Aki nem olyan ügyes az kis kanállal szaggassa de én evő kanál elejével szoktam minden szaggatás után meg mártani a kanalat a levesben,AMI MÉG LÉNYEGES NE FORJON A LÉ MERT ATTÓL ÖSSZE KAPÓDIK S NEM TUD KELLŐ KÉP DAGADNI !

Dara gombóc,v. griz galuska .

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Levesbetétek, Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Cékla krémleves
Cékla krémleves

Az elkészítése nagyon egyszerű. Mindössze annyit kell tennünk , hogy felkockázzuk a megtisztított, megmosott zöldségeket: sárgarépa, cékla, 2 szem burgonya ( elhagyható), egy fej h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Frankfurti leves
Frankfurti leves

1. A finomra vágott vöröshagymát az olaj felében lepirítjuk. 2. Hozzátesszük a zúzott fokhagymát és a burgonyát, amelyet meghámoztunk és kis kockákra vágtunk. 3. Sózzuk, bo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Parmezános paradicsomkrémleves
Parmezános paradicsomkrémleves

A finomra vágott vöröshagymát az olívaolaj és vaj keverékén megpirítjuk. A paradicsomok zöld részét kivágjuk és felkockázzuk. Az apróra vágott répákat a hagymához adjuk és karam...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: keria
Marhahúsleves
Marhahúsleves

Feltesszük főni a csontot a hússal annyi vízben, ami ellepi, sózzuk. Forrás után lassan főzzük egy órán át, közben lyukas kanállal lemerjük a habot. Közben megtisztítjuk a zöldsé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk