Ez is agglegényesen készül minden faxni nélkül igaz van néhány lényeges pont is azt nagy betűkkel írom !!! A tojásokat fel verem alaposan NEM SZÉT VÁLASZTVA,a darát csak annyit keverek hozzá hogy egy HÍGABB NOKEDLI SZERŰ LEGYEN,aztán TÍZPERCET ÁLLNI HAGYOM HOGY ÖSSZE DAGADJON!Aki nem olyan ügyes az kis kanállal szaggassa de én evő kanál elejével szoktam minden szaggatás után meg mártani a kanalat a levesben,AMI MÉG LÉNYEGES NE FORJON A LÉ MERT ATTÓL ÖSSZE KAPÓDIK S NEM TUD KELLŐ KÉP DAGADNI !
Ez is agglegényesen készül minden faxni nélkül igaz van néhány lényeges pont is azt nagy betűkkel írom !!! A tojásokat fel verem alaposan NEM SZÉT VÁLASZTVA,a darát csak annyit keverek hozzá hogy egy HÍGABB NOKEDLI SZERŰ LEGYEN,aztán TÍZPERCET ÁLLNI HAGYOM HOGY ÖSSZE DAGADJON!Aki nem olyan ügyes az kis kanállal szaggassa de én evő kanál elejével szoktam minden szaggatás után meg mártani a kanalat a levesben,AMI MÉG LÉNYEGES NE FORJON A LÉ MERT ATTÓL ÖSSZE KAPÓDIK S NEM TUD KELLŐ KÉP DAGADNI !
Az elkészítése nagyon egyszerű. Mindössze annyit kell tennünk , hogy felkockázzuk a megtisztított, megmosott zöldségeket: sárgarépa, cékla, 2 szem burgonya ( elhagyható), egy fej h...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A finomra vágott vöröshagymát az olaj felében lepirítjuk. 2. Hozzátesszük a zúzott fokhagymát és a burgonyát, amelyet meghámoztunk és kis kockákra vágtunk. 3. Sózzuk, bo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA finomra vágott vöröshagymát az olívaolaj és vaj keverékén megpirítjuk. A paradicsomok zöld részét kivágjuk és felkockázzuk. Az apróra vágott répákat a hagymához adjuk és karam...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűFeltesszük főni a csontot a hússal annyi vízben, ami ellepi, sózzuk. Forrás után lassan főzzük egy órán át, közben lyukas kanállal lemerjük a habot. Közben megtisztítjuk a zöldsé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű