1ek. mustár mag
1ek koliander mag
2ek egész bors
1-fej fok hagyma
5-egész babér levél
5-liter víz
Össze forralni kihütteni s utánna rá önteni ,naponta forgatni
A gombát apróra vágjuk. Egy evőkanál zsírban egy kisebb fej hagymát megdinsztelünk, rávágjuk a petrezselyemzöldet, beletesszük a gombát,sót, borsot és fedő alatt pároljuk. A ka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csülköket feltesszük főni sóval, borssal,babérlevéllel, fokhagymával és vöröshagymával. 2-2 és fél órát főzzük lassú tűzön. A csülköket még melegen kicsontozzuk, majd feldarabol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk,grillfűszerrel megszórjuk. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben, kevés vajon elősütjük majd a maradék zsiradékkal együtt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk,karikára vágjuk és félig megsütjük. A húst felszeleteljük,kiklopfoljuk,sózzuk,grillfűszerrel megszórjuk és kevés olajon elősütjük. A zöldségeket vaj...
Elkészítési idő: 60perc Nehézség: Könnyű