menu

Családireceptkönyv.hu

Gordon bleu


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


karaj
sonka
sajt
tojás
liszt
zsemlemorzsa

Elkészítés:


A húst besózom, teszek rá sonkát és sajtot, majd feltekerem és összetűzöm, végül olajban kisütöm.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Tünde
Sajttal töltött sertéskaraj....
Sajttal töltött sertéskaraj....

Először is az alaposan megmosott krumplit héjasan, hideg, sós vízben tettem fel főni. Mire a húsokkal végeztem, addig meg is főtt a héjában. Fontos, hogy ne főzzük túl, mert szétes...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sült füstölt csülök
Sült füstölt csülök

A jóféle füstölt csülköt egyszerűen megfőzöm: megmosom, szőrtelenítem, ha kell :)), majd annyi vízben, amennyi ellepi, puhára főzöm (a füstölt levet nem öntöm ki, hanem a fagyasztó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Fasirt baconba csavarva
Fasirt baconba csavarva

bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott beconnel körbetekerjük. Sütő papírral bélelt tepsibe tesszük , és 180 fokon légkeverős sütőben...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Comb - Húsos gombóc - OK
Comb - Húsos gombóc - OK

1. A burgonyát héjában megfőzöm és áttöröm. 2. Összegyúrom az olajjal, a liszttel, darával, sóval és egy tojással. 3. Fél centi vastagra kinyújtom és 8x8 cm-es kockákra vág...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk