1 tyúk
1 kg aprólék
leveszöldség
1 bögre rizs
só, bors
babérlevél
szerecsendió
petrezselyem
reszelt füstölt sajt
Kaptam egy tyúkot és egy adag zúzát, szívet. Feldaraboltam az öreglányt, a belsőséggel együtt beledobtam kuktába és három órán keresztül főztem, amíg teljesen puha nem lett, levált a csontról a hús. A finom húslevest, és a zöldséget (amit később tettem a leveshez) leszűrtem és a húst lefejtettem a csontról.
Egy bögre megmosott rizst a kuktában egy kis olajon megpirítottam, majd hozzátettem a leszűrt zöldséget, a csontról lefejtett húst, felöntöttem két bögre húslevessel, megsóztam és megborsoztam, egy kis szerecsendióval ízesítettem, lezártam a kuktát és első szusszanásig főztem, majd lezártam a gázt a kukta alatt.
A kész „tyúkos” kását petrezselyemmel és füstölt sajttal megszórtam
A lisztet egy talba szitaljuk,hozza tesszuk a tojast,sot,cukrot,olajat,tejet,a megtisztitott es lereszelt krumplit Az elesztot langyos cukros tejben felfuttatjuk, es a tobbi anyag...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KözepesTökfőzelék: pörkölt Zöldborsó: fasírt vagy rántott csirkemell Paradicsomos káposzta: sült oldalas Paradicsom mártás(és egyéb mártások): főtt hús, főtt , hagymás krumpli Spen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszedolgoztam. Kicsit pihentettem (10-15 perc). Kiborítottam, kicsit meggyúrtam és cipót formáltam belőle. Előmelegített sütőben 15 percig teljes hőfokon sütöttem, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű