6 szelet sertéskaraj, vagy tarja, csirkemell (ki mit szeret)
3 db tojás
liszt
szódabikarbóna
só
Felverem a tojásokat, a liszthez hozzáadom a szódabikarbónát, A kisütni kívánt húst először, kiveregetem, besózom és lisztben, majd a tojásban, végül újra a lisztben forgatom, így biztosan szép vastag lesz a bunda. Forró olajban készre sütöm. Rizi-bizivel tálalom.
Az őzgerincformát kiolajozzuk, Kibéleljük bacon szalonnával úgy hogy a szélein lelógjon. A karajt kiklopfoljuk fűszerezzük ízlés szerint. A hússzeleteket előbb lisztbe ,majd tojásb...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes--Egy éles késsel, rácsozzuk be a húson lévő bőrt. --Tegyük a fűszereket (fokhagyma, köménymag, só ,bors ) egy tálkába keverjük össze. Keverjük hozzá az olajat is . A kapott...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: KözepesA megtisztított egész csülköt a fűszerekkel együtt meleg vízben feltesszük főni a kuktába, puhára főzzük, majd levében hagyjuk kihűlni. Miközben a csülök fő, összeállítjuk a tésztá...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes