Csirkemell
Olaj
Uncle Ben's édes savanyú mártás
A csirkemelleket kockára vagy csíkokra vágom ízlés szerint ki ,hogy szeretné.Felforrósítom az olajat elkezdem benne pirítani a húst.Amikor már kifehéredett a csirkemell és a belseje is megsült akkor ráöntöm az édes savanyú mártást.Összeforralom.Ízlés szerint rizzsel vagy pirított tésztával tálalom.
A csirkemellet kisebb darabokra vágjuk. A lisztet tojást tejet kikavarjuk, sűrűbb legyen mint a palacsinta tészta. Hozzá adjuk a fűszereket, majd a csirkemell darabkákat. Átforgatj...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesVagdalja be néhány helyen a csirkacombot. Készítse el a pácot: a fokhagymát és a gyömbért vágja nagyon apró darabokra, adja hozzá a joghurtot, olajar, citromlét és a tandoori fűsz...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A csirkemellet megmossuk, megtisztítjuk és leszárítjuk. 2. Egy vékony éles késsel lyukakat fúrunk a húsba, fokhagymát és szalonnát dugdosunk bele. 3. A csirkemell külse...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézHagymát szálasra, zsíron kicsit dinsztel, vége felé rá a szeletelt fokhagyma. Rá a felcsíkozott máj, kicsit később a majoranna, kicsit később a pirospaprika Felönt fél dl vízze...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes