100 gram keserű csoki (60%)
Elolvasszuk a csokit meleg tejbe
K.b 50ml tej
80 gram kakao
Hozzakeverjuk az olvasztott csokihoz
Öntünk még tejet ha nem folyékony
80 gram mák
Megdaráljuk
100 gram almapép
Összekeverjük
2 kanál lekvar
80 ml olaj (⅓ pohar)
3 tojas
Felverjük mixerrel
Tovább keverjuk, hozzáöntjük lassan az olajat a tojáshoz
Utána az almapéppet hozzákeverjük
120 gram feher liszt
Összekeverjük
2 lapos kávéskanál szódabikarbóna
0.5 kávéskanál sutopor
A lisztnek a felét hozzákeverjük kézi habverovel a tojas keverékhez
2 joghurt
Hozzákeverjük a tojáshoz
A maradek lisztet hozzákeverjük a tojáshoz
A tojás+liszt keveréknek a ⅔ -at belekeverjük a csokis tejbe
A maradék tojás+liszt keveréket összekeverjük a mákkal
21 szaritott megy
Félbevágjuk a meggyet
Fél szelet szárított ananász, 30 darabra vagva
Kikenjuk egy 35X20-as format vajjal
Egy reteget öntünk a csokis keverékből a forma aljába
Elrendezzük a meggyet es az ananászt a csokis retegen
Raontjuk a maradek csokis keveréket
A makos keverékből teszünk szigeteket a csokira és egy kicsit összekeverjük márványosan.
Átvariálva
100 gram keserű csoki (60%)
Elolvasszuk a csokit meleg tejbe
K.b 50ml tej
80 gram kakao
Hozzakeverjuk az olvasztott csokihoz
Öntünk még tejet ha nem folyékony
80 gram mák
Megdaráljuk
100 gram almapép
Összekeverjük
2 kanál lekvar
80 ml olaj (⅓ pohar)
3 tojas
Felverjük mixerrel
Tovább keverjuk, hozzáöntjük lassan az olajat a tojáshoz
Utána az almapéppet hozzákeverjük
120 gram feher liszt
Összekeverjük
2 lapos kávéskanál szódabikarbóna
0.5 kávéskanál sutopor
A lisztnek a felét hozzákeverjük kézi habverovel a tojas keverékhez
2 joghurt
Hozzákeverjük a tojáshoz
A maradek lisztet hozzákeverjük a tojáshoz
A tojás+liszt keveréknek a ⅔ -at belekeverjük a csokis tejbe
A maradék tojás+liszt keveréket összekeverjük a mákkal
21 szaritott megy
Félbevágjuk a meggyet
Fél szelet szárított ananász, 30 darabra vagva
Kikenjuk egy 35X20-as format vajjal
Egy reteget öntünk a csokis keverékből a forma aljába
Elrendezzük a meggyet es az ananászt a csokis retegen
Raontjuk a maradek csokis keveréket
A makos keverékből teszünk szigeteket a csokira és egy kicsit összekeverjük márványosan.
A banánt villával összetörjük, hozzákeverjük a barna cukor felét, félretesszük. A tojást és a vajat kézi robotgéppel kihabosítjuk. Hozzáadjuk a cukrot, a maradék barna cukrot és a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA formát kivajazzuk,liszttel megszórjuk.Beleöntjük az összekevert tésztát,majd az almaszeleteket beleállitjuk a tésztába sorban.Megszórjuk kevés barnacukorral és 170 fokon kb.45 pe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA citromokat beletesszük egy kis lábosba, és annyi vizet öntünk rájuk amennyi ellepte őket. Miután felforrt a víz, lejjebb vesszük a lángot, és fedő alatt húsz percig kis lángon fo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű