menu

Családireceptkönyv.hu

245. Sajtgolyó


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40 dkg reszelt sajt
1 ek petrezselyemzöld
2 tojás
1 ek. tejföl
szerecsendió
fokhagymapor
1 mk. vegeta
1 - 1,5 ek liszt /elhagyható

Elkészítés:


Az egészet összegyúrni.Vizes kézzel diónyi golyókat formálni, morzsába forgatni, v. nélküle. 1 óra hűtő.Olajban 6-8 perc sütés.

245. Sajtgolyó

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Tünde
Fokhagymás-petrezselymes gombafejek
Fokhagymás-petrezselymes gombafejek

A vajat és az olajat melegítsük fel egy nagy serpenyőben, közepes hőfokon. A kockázott vöröshagymát dinszteljük meg a vajon, amíg üveges nem lesz. Közben a gombákat tisztítsuk meg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: brigz
Domatokeftedes: santorini paradicsomfasírt
Domatokeftedes: santorini paradicsomfasírt

Héjazzuk le és daraboljuk apróra a paradicsomokat. Tegyük egy tálba a hagymával, a zöldmentával, a petrezselyemmel, a sóval, a borssal és keverjük jól össze. Adjunk hozzá annyi l...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Falscher Reis
Falscher Reis

Den geputzten Blumenkohl (gewaschen und trocken getupft) in Röschen teilen. Die Röschen in einen Mixer geben und auf hoher Stufe zerkleinern. Am besten, je nach Mixer, in 2 bis 3...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Petrezselymes burgonya
Petrezselymes burgonya

A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, kisebb kockákra vágjuk, majd sós vízben félpuhára főzzük. A petrezselyemzöldet felaprítjuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és egy f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk