menu

Családireceptkönyv.hu

ropogós sült burgonya


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kgkisebb burgonya
3 ev. kanálolvasztott vaj
Toscana Kotányi fűszerkeverék

Elkészítés:



A burgonyát sós vízben héjában megfőzzük, majd megpucoljuk és egy nagyobb tálba tesszük. Hozzáadjuk a vajat és a fűszerkeveréket (a Toscana fűszerkeverék helyett szinte bármilyen, számunkra finom és kedves ízesítés használható, vagy akár friss zöldfűszerek is) és alaposan elkeverjük. Arra azért vigyázzunk, hogy a burgonya ne törjön szét.
A tepsit 190 fokra előmelegítjük, a burgonyát sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük és 40-45 perc alatt készre sütjük.
20 perc elteltével a burgonyát megforgatjuk, hogy minden oldala szépen megsüljön.

 ropogós sült burgonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
PoharasTiramisu
PoharasTiramisu

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Karácsonyi borkrémleves
Karácsonyi borkrémleves

________________________________________ Hozzávalók ________________________________________ A bort 3 deci vízzel hígítjuk, a citrom levét belefacsarjuk, és vékonyan lehá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyertya süti
Gyertya süti

A ganache-t a megelőző napon kell előkészíteni. Ehhez kis/közepes lángon olvasszuk fel a kis darabokra vágott csokoládét a tejszínben, adjuk hozzá az alkoholt is. Másnap a felhaszn...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Edit
Bodzás szamóca krémleves
Bodzás szamóca krémleves

Megmossuk a szamócát, és előkészítjük a turmixot. A szamócából 3-4 szemet félreteszünk későbbre. A szamócát egy kevés tejjel a turmixba öntjük, és elkeverjük egyenletesre, majd ho...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk