1 kgkisebb burgonya
3 ev. kanálolvasztott vaj
Toscana Kotányi fűszerkeverék
A burgonyát sós vízben héjában megfőzzük, majd megpucoljuk és egy nagyobb tálba tesszük. Hozzáadjuk a vajat és a fűszerkeveréket (a Toscana fűszerkeverék helyett szinte bármilyen, számunkra finom és kedves ízesítés használható, vagy akár friss zöldfűszerek is) és alaposan elkeverjük. Arra azért vigyázzunk, hogy a burgonya ne törjön szét.
A tepsit 190 fokra előmelegítjük, a burgonyát sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük és 40-45 perc alatt készre sütjük.
20 perc elteltével a burgonyát megforgatjuk, hogy minden oldala szépen megsüljön.
________________________________________ Hozzávalók ________________________________________ A bort 3 deci vízzel hígítjuk, a citrom levét belefacsarjuk, és vékonyan lehá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA ganache-t a megelőző napon kell előkészíteni. Ehhez kis/közepes lángon olvasszuk fel a kis darabokra vágott csokoládét a tejszínben, adjuk hozzá az alkoholt is. Másnap a felhaszn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegmossuk a szamócát, és előkészítjük a turmixot. A szamócából 3-4 szemet félreteszünk későbbre. A szamócát egy kevés tejjel a turmixba öntjük, és elkeverjük egyenletesre, majd ho...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű