menu

Családireceptkönyv.hu

Ragacsos sertésoldalas


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg sertésoldalas
20 dkg paradicsompüré
8 kanál méz
1 evőkanál mustár
1 kanál balzsamecet
Erős Pista-krém - ízlés szerint só őrölt bors

Elkészítés:


Az összetevőket összekeverve pácot készítünk, mellyel a feldarabolt húsokat jól bekenjük. Egy tálba helyezzük, és egy pár órára a hűtőbe tesszük.

Ezután tepsibe helyezzük a húsokat, alufóliával letakarjuk, és puhára sütjük. Az utolsó 10-15 percben fólia nélkül sütjük ropogós pirosra a tetejét.

Párolt rizzsel tálaljuk.

 Ragacsos sertésoldalas

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Zöldséges, mustáros sertésragu
Zöldséges, mustáros sertésragu

A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és a sertéscombbal együtt vékony csíkokra vágjuk. A vörös és lila hagymát fél karikákra szeleteljük. A csíkokra vágott sertéscombot sózzuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Detty
Velővel töltött borda
Velővel töltött borda

A vöröshagymát apró kockára vágjuk, kevés étolajon lepirítjuk. Velőrózsát a hártyájától megtisztítjuk, felkockázzuk, és a hagymához öntjük. Tovább pirítjuk, sóval, borssal megh...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: István
Fasírt tejes tökéletes!
Fasírt tejes tökéletes!

A száraz zsemlét vagy kenyeret apróra vágjuk, majd kevés tejjel leöntötjük és kézzel összemasszírozzuk. Akkor jó a massza, ha nem lehet kinyomkodni belőle tejet, mégis minden kis r...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Mónika
Zöldbabos, lecsós hús
Zöldbabos, lecsós hús

A szalonnát megpirítottam egy kis zsírral. A szalonnakockákat kiszedjük, a maradék zsíron megpirítjuk a kikloffolt, fűszerezett, lisztbe forgatott húsokat. Ha megpirultak, kivesszü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk